Facebook
Menu

За нас

Кои сме ние?

Учебен Център “Скоростно Учене” стартира 2013г. с идеята да помогне на всеки, който иска да учи и помни лесно и бързо чужди езици.

Методиката “Скоростно Учене” е разработена на база на Мнемониката и Сугестопедията, в комбинация с дигитални образователни инструменти. Така съчетани, тези образователни елементи, дават възможност по неусетен и лек начин да се запомни много по-голямо обем от информация, от колкото при стандартния метод на преподаване.

Основател и управител на Учебен Център „Скоростно Учене“ е Веселина Томова, чиято основна цел е да улесни ученето и запаметяването на голям обем от информация. Освен това е и председател на сдружение „Образование и знание“ и младежки делегат към постоянна комисия на „Наука и образование“ към общински съвет – Варна. По образование е магистър психолог и сугестопедагог.

 

Към момента в учебния център работят екип от млади, енергични и опитни преподаватели по Английски и Немски език, специализирани в преподаването на възрастни и деца, както присъствено, така и онлайн.


Медиите за нас 

В първите, годишни номинации на Оранжево морето в раздел „Номинация за най-иновативен метод на обучение“, най-високо оценен беше Учебен център „Скоростно учене“ във Варна.. ПРОЧЕТИ ОЩЕ >>

Лъчезарната Йолина Петкова – учител в Учебен център „Скоростно учене“ гостува в Оранжев лексикон..ПРОЧЕТИ ОЩЕ >>

Тайната на Скоростно Учене в uspelite.bg..ПРОЧЕТИ ОЩЕ >>

 


Как да се свържете с нас?

гр. Варна

Учебен център: Център, бул: “Мария Луиза” №11, 9000 Варна

Учебен център: ж.к. Младост II 147-151, 9020 Варна

Телефон за контакт: +359 895 752 725; +359 988 709 705; +359 988 720 070

e-mail: info@acc-learn.com

skype: skorostno.uchene

facebook: skorostno.uchene


Имате ли въпрос?

 
 
 

Verification

 german-to-englishДистанционно обучение – Английски и Немски език -> photo11Всички глаголни времена в Английски език -> memory champПолезни съвети при учене ->

Езиков център варна

 

курсове по английски език варна

курсове по немски език
английски език
онлайн курсове
дистанционно обучение

езиков център варна. английски език. немски език. курсове по английски език варна. курсове по немски език. дистанционно обучение. онлайн курсове. онлайн курсове по английски. онлайн курсове по немски. курсове по английски език. курсове по немски.