Facebook
Menu

Заобичай ученето! Курс за родители. В помощ на децата.

Спомнете си нещо учено в училище. Как се справихте? Споменът, който върнахте е като образ-картина, нали?

u0-neu-d4-89cdfed9436c6b8555fa7b4cbfdd33a0^pimgpsh_fullsize_distrЗнаете ли, че можете към момента да си спомняте неща, само, ако мозъкът Ви е успял да ги обърне в образ във въображението Ви? Или обяснено по друг начин – не може да възстановите информация, която сте прочели или възприели само аудиално, без да присъства някакъв образ, действие или емоция за нея.

За съжаление, образователна система не предполага поднасянето на материала, по начин, по който лесно би могъл да се възприеме като образ-картина.

Точно поради тази причина и не може да си спомните огромна част от ученото в училище.

С това следва да се сблъскат и децата Ви. Зазубряне на материала с многократни повторения и въпреки положените усилия, няколко дена/седмици по-късно, да забравят много голяма част от него. За да се справят с това, учениците се налага да искат външна помощ. Няма спор, че за да преминат успешно предизвикателствата в живота, учениците действително трябва да знаят и могат много и тези знания трябва да се формират в училищна възраст. Но това може да стане по-лесно, по-бързо и с по-голяма степен на мотивация.

За радост съществуват системи, които развиват визуалното учене и прехвърлянето на информацията в дълготрайната памет, без това да товари децата. Те им помагат да получават по-добри оценки без усилия, с мотивация и като на игра. И естествено да заобичат ученето.

Ще бъдат разяснени принципите, по които информацията се прехвърля от краткотрайната към дълготрайната памет и начините, чрез които да ги предадете на Вашите деца по забавен и достъпен начин.

Ако сте заинтересовани как да помогнете на децата си, Ви каним на практически workshop „Заобичай ученето. Курс за родители. В помощ на децата.” в Учебен център “Скоростно учене”

Работи се с малки групи.

За записване, позвънете сега на тел. 0895 752 725 или ни пишете на е-мейл: info@acc-learn.com

Учебен Център

“Скоростно Учене”

Форма за предварително записване

 

Информация относно обученията

 
 
 
 
 
 
 

Потвърждение

 

Езиков център варна

курсове по английски език
курсове по немски език
английски език
он-лайн курсове
дистанционно обучение

езиков център. английски език. немски език. курсове по английски език. курсове по немски език. дистанционно обучение. он-лайн курсове. он-лайн курсове по английски. он-лайн курсове по немски. курсове по английски. курсове по немски. езиков. езиков център варна