Facebook
Menu

Интензивни Летни курсове по Английски и Немски език за деца от 5г. до 14г.

ЛЯТО 2024Г.!
АНГЛИЙСКИ И НЕМСКИ ЕЗИК ПРЕЗ ЛЯТОТО!

Мили деца и родители,
Учебен център “Скоростно Учене” Ви кани да се включите в едно изключително интересно преживяване по Английски или Немски език!

Защо да учите с нас

Обучението при нас се различава от всички останали с уникалната ни методика, базирана на Мнемониката – метод за бързо запомняне на нови думи и граматика. В съчетание с интерактивна дъска и онлайн платформа, успяваме да създадем учебен процес от ново поколение.

Методът на преподаване е съобразен с възрастта на децата. В часовете, опитни учители създават мотивираща и приятна атомосфера за учениците. Уроците се съпреживяват, благодарение на разиграване на ролеви ситуации и създаване на тематични проекти. .


Заповядайте на открит урок всеки ден между 08:30 и 19:30ч.

Необходимо е да заявите желание предварително като се обадите на тел. 0895 752 725 


Подготвили сме Ви изключително интересни интерактивни образователни инструменти! 

/кликнете на всеки един от тях, за да прочетете повече


Тази дъска дава възможност уроците да бъдат визуални, цветни, поднесени по разбираем начин, според възрастта и интересите на децата. Активно участвайки в процеса, те не просто упражняват говорене, писане, четене, слушане и граматика, а и се забавляват и обикват езика.

Той превръща учебния процес в забавление, като помага на децата да упражняват всичко учено по време на часа под формата на игра. 

Специален сензор, улавящ всички движения на децата. Движейки се, те управляват интерактивната дъска и играят на образователни игри, индивидуално или в отбори. 

Добавяме нов живот на всяка флаш карта. Различни герои, в различни теми, оживяват на интерактивната дъска, след като бъдат заснети, докато децата учат с тях. Те са част от игрите, развиващи комуникативни умения у децата. 

Децата влизат в роли на различни герои, чрез които упражняват новите думи и граматика

По дефиниция в тълковния речник, мнемоника е съвкупност от правила и начини за лесно и бързо запомняне на някакви сведения. Има много видове мнемотехники, но ние ползваме тези от тях, които спомагат за бързото и лесно запаметяване на думи и граматика. Тези техники са базирани на изграждането на изкуствени асоциативно-образни връзки.

По дефиниция в тълковния речник, мнемоника е съвкупност от правила и начини за лесно и бързо запомняне на някакви сведения. Има много видове мнемотехники, но ние ползваме тези от тях, които спомагат за бързото и лесно запаметяване на думи и граматика. Тези техники са базирани на изграждането на изкуствени асоциативно-образни връзки.

За тази цел сме осигурили възможност за допълнителни индивидуални часове за обясняване на материала за всяко дете, което има нужда! Ще бъде оптимизирана и обратната връзка към родителите относно справянето на децата с учебния процес. Нашите учители ще бъдат на Ваше разположение винаги, когато имате въпроси!

Зелените точки са важна част от учебния процес. Те спомагат за концентрацията и мотивацията на децата да постигат високи резултати.


Надникнете в учебния ни процес – кликнете върху видеата


Заповядайте на открит урок

Заповядайте на открит урок всеки ден между 08:30 и 19:30ч.

Необходимо е да заявите желание предварително като се обадите

на тел. 0895 752 725

Откритите уроци се провеждат:

1. Офис 1 – бул. Мария Луиза 11

2. Офис 2 – жк. Младост срещу бл.147, вх. 9

3. Онлайн през нашата интерактивна класна стая

Учебен процес

Учим внимателно всички елементи на езика и се забавляваме.

Какво включва

Учим внимателно всички елементи на езика и се забавляваме.

Интерактивен под

Запознайте се отблизо с един от най-добрите помощници на децата.

Карти с добавена реалност

Спомагат за комуникацията на езика.


Важно е да знаете


Курсовете ни през лятото

Обучението на децата от 5 годишна възраст до 2-ри клас преминава под формата на много игри, песни, поетапно запознаване с четене, писане, слушане и много говорене на Английски или Немски език.

В групите на класовете от 3-ти до 8-ми клас се фокусираме върху изграждането на стабилна основа на граматиката, преплетена с всички елементи на Английски или Немски език.

Летните ни курсове са с продължителност 1 месец. Като може да се включите в групите юли или август.

Най-малките ни сладури

Пеем и играем докато учим езика

Ставаме все по-фокусирани и внимателни!

Готови сме да покоряваме нови върхове!


Допълнителни предимства да учите с нас


Малки групи от 6 до 8 деца, разпределени според възраст и знания на Английски или Немски език

Ако детето има нужда, се разпределя в група за запълване на пропуски от миналата учебната година

Ако се справя добре, се разпределя в група, която да му помогне да напредне още повечеРазгледайте още снимки от учебния процес


Как да се запишете


  • Изберете от:

Онлайн курс  или

Присъствен курс в един от двата ни офиса:

Офис 1 – гр. Варна, бул. Мария Луиза 11

Офис 2 – гр. Варна, жк. Младост срещу бл.147, вх. 9


  • Изберете група в юли или август

Всички групи в юли започват на 03.07.2024г. и приключват 29.07.2024г.Всички групи в август започват на 05.08.2024. и приключат на 02.09.2024г.
Учи се в дните Понеделник, Сряда и ПетъкОбщ хорариум 39уч.ч.

Възрастова групаЧасове на провежданеЗа кого е подходящо
5-6 години17:30 – 19:30ч.За всички, които правят своите първи стъпки в Английски или Немски език. Учене с много игри и песни!
7-8 години17:30 – 19:30ч.Увеличен обем на материала спрямо групата за 5-6 годишните деца, но поднесен забавно и като на игра!
3-4 клас15:00 – 17:00ч.Ако детето е завършило 3 клас, но се справя добре; или ако детето е завършило 4 клас, но има нужда да навакса пропуските си. Допускат се и деца завършили 2 клас, след предварително събеседване.
5-6 клас13:00 – 15:00ч.Ако детето е завършило 5 клас, но се справя добре; или ако детето е завършило 6 клас, но има нужда да навакса пропуските си. Допускат се и деца завършили 4 клас, след предварително събеседване.
7-8 клас13:00 – 15:00ч.Ако детето е завършило 7 клас, но се справя добре; или ако детето е завършило 8 клас, но има нужда да навакса пропуските си. Допускат се и деца завършили 6 клас, след предварително събеседване.

Възползвайте се от предварително определяне на нивото на детето с цел уточняване на най-подходящата група.


Цена за целия курс с включени учебници и достъп до онлайн зона с допълнителни упражнения и игри – 298лв.


Ползвате 5% отстъпка от таксата и на двете деца при записване на братче или сестриче.


-> Възползвайте се и от индивидуално обучение в график, съобразен с Вашето свободно време:

Пакет от 10 уч.ч. е на цена 25лв./уч.ч.

Пакет от 25 уч.ч. е на цена 23лв./уч.ч.

Пакет от 40 уч.ч. е на цена 22лв./уч.ч.


Процедура за записване


Попълнете регистрационната форма по-долу или се обадете на тел. 0895 752 725. След регистрация, ще Ви бъде предложен ден и час за провеждане на събеседване с детето, с цел определяне на текущите му знания, както и демонстрация на методиката на преподаване. Детето се счита за записано след заплащане на пълната сума 

Учебен център “Скоростно Учене” предлага сертификатна подготовка за следните изпити:

Starters, Movers, Flyers;

IELTS, FCE, CAE.

Възползвайте се от Безплатните ни ресурси за Учене на Английски език:

Езиков център варна

 

курсове по английски език
курсове по немски език
английски език
онлайн курсове
дистанционно обучение

езиков център. английски език. немски език. курсове по английски език. курсове по немски език. дистанционно обучение. онлайн курсове. онлайн курсове по английски. онлайн курсове по английски и немски език; курсове по английски език за деца, гр. варна, курсове по немски език за деца