Facebook
Menu

Регистрация за пробен изпит в частта “Говорене” и “Писане” на FCE тест

Регистрация за пробен изпит в частта “Говорене” и “Писане” на FCE тест

 

First Certificate in English (FCE) е изпит, който оценява езиковите умения на ниво B2 – С1 на европейската скала за езиково обучение. Този изпит е признат и широко използван в целия свят като международно признат сертификат за английски език. Ако желаете да подобрите своите езикови умения и да усъвършенствате владеенето си на английски език, то се запишете на пробен тест за писане и говорене на теста FCE.

Това ще ви помогне да се запознаете с формата и структурата на изпита, както и да получите обратна връзка от квалифицирани преподаватели за силните и слабите си страни. Записването на пробен тест ви дава възможност да се ориентирате във времето за изпита, да разберете какво се очаква от Вас и да се почувствате по-уверени по време на самия изпит.

Да се подготвите за изпита FCE не е лесна задача, но ако имате мотивацията и усърдието да се посветите на това, ще бъдете успешни!


Как да се запишете за пробен изпит

  1. Попълнете регистрационната форма като отбележите графата: “Тест за определяне на ниво за компонентите Писане и Говорене FCE”
  2. В рамките на 1 работен ден, наш консултант ще се свърже с Вас за определяне на ден и час за провеждането на изпита
  3. Преди провеждането на самия изпит, трябва да преведете изпитната такса в размер на 75лв.
  4. След приключване на изпита, преподавател ще изготви схема с Вашите силни и слаби страни като се наблегне на това, на което трябва да се фокусирате.
  5. При резултат постигнат над 65%, може да получите сертификат по Общата Европейска Езикова рамка, удостоверяващ нивото Ви на владеене на езика. Сертификатът е включен в таксата за изпита.
  6. Ако желаете да се подготвите за реалния изпит с нас, ще получите специална оферта; както и ще Ви регистрираме и подадем документи за провеждането му.

Освен чрез регистрационната форма, може да се свържете с нас и на тел. 0895 752 725;

имейл: info@acc-learn.com

Лични данни

 
 
 
 
 

Потвърждение

сертификатна подготовка; FCE; CAE; IELTS; online; онлайн; дистанционно; онлайн обучение; дистанционно обучение; онлайн обучение за изпит по интернет; обучение по интернет; курс по интернет; как да се подготвя за IELTS; как да се подготвя за CAE; как да се подготвя за FCE; първи сертификат; сертификатно обучение cambridge; british council; английски език; английски; сертификат по английски език; сертификатна подготовка по английски език; сертификати на кеймбридж; сертификати на кеймбрич; сертификати по английски език; международни сертификати по английски език