Facebook
Menu

Английски език Онлайн курс

 

Английски език онлайн курс с Учебен Център “Скоростно Учене”

Най-добрата методика за усвояване на голям обем от думи, разбираемо поднесена граматика и лесно и безпроблемно проговаряне!


Учете английски език онлайн с най-добрите! Изгледайте видеото, за да разберете каква е методиката на преподаване!


Уроците са в реално време с видеовръзка с преподавател. Основен фокус е граматически правилната комуникация на Английски език. Учи се в група само от двама курсиста с еднакво ниво на владеене на езика. Нивото се определя предварително от наш преподавател безплатно.

Методиката на преподаване включва мнемоника и сугестопедични елементи и ролеви комуникативни игри. Гъвкав график, съобразен с Вашето свободно време. Ще се забавлявате! Ефективното усвояване на езика трябва да е приятен процес, за да Ви поддържа мотивирани! Каква е методиката>>

Специализиран образователен софтуер, които поддържа всички необходими елементи на реална класна стая – бяла дъска, инструменти за писане, аудио и видеовръзка, чат прозорец. Курсът включва всички елементи на присъственото обучение и е обогатен от интерактивната среда, като всичко се случва от комфорта на Вашия дом.


Ние в Учебен Център “Скоростно Учене” правим ученето на английски език лесно и приятно занимание. Ще изградите лична връзка с преподавателя и ще напредвате точно според темпото, оптимално за Вашето ефективно и бързо усвояване на Английски език. Ние следваме стандартите, заложени в Европейската Езикова Рамка, така че може да сте уверени, че Вашите умения ще са разпознаваеми на интернационално ниво!

онлайн, онлайн курс, онлайн курсове, онлайн курсове по английски, онлайн английски, онлайн английски език,английски език варна, езиков център варна, курс по английски, курс по английски език, курсове по английски, курсове по английски варна, курсове по английски език

Обучението е в група от Двама курсиста и се осъществява чрез онлайн класна стая с видеовръзка с преподавателя! Без уроци на запис!


Цена – 12 лв./уч.ч.

Плащане – по банков път

sgsfgsЗа записвания и контакти:

Учебен Център “Скоростно Учене” 0988 720 070/ 0895 752 725/ 0988 709 705


Освен да се запишете по телефона, може да попълните формата за записване и наш консултант ще се свърже с Вас в рамките на следващия работен ден:

Лични данни

 
 
 

Потвърждение

ВАЖНО! Какъв е методът на преподаване в Учебен Център “Скоростно учене?-НАУЧЕТЕ ПОДРОБНО ТУК…

Може да разгледате и Онлайн курсовете за ученици Онлайн курс по Английски език за ученици от 5 до 8 клас

Facebook

ОНЛАЙН КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК. ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК, ДИСТАНЦИОНЕН КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК, 

online course in English language. Onlain kurs po angliiski ezik. distancionno obuchenie po angliiski ezik. angliiski ezik online. angliiski ezik onlain

Английски език онлайн. Английски език он лайн. Английски език он-лайн.