Facebook
Menu

3 елементарни стъпки към ученето на чужд език. Бързо и забавно! Част 1

3 елементарни стъпки към ученето на чужд език. Бързо и забавно! Част 1

Ако сте решили да учите нов език и търсите лесен начин да го направите, Учебен Център “Скоростно Учене” Ви съветва да се възползвате от тези 3 елементарни стъпки, с които да започнете.

  1. Намерете си песен, която е кратка, лека и Ви хареса като мелодия. Свалете текста и превода. Започнете да пеете! 🙂
  1. Вземете си картинен речник. Под всяка една от картинките, запишете собственоръчно наименованието им на езика, който сте избрали. Допишете и звученето им с български букви. translate.google.com ще Ви помогне за произношението. Разглеждайте речника и изговаряйте думите от време на време няколко дена подред.

3. Запознайте се с основните свързващи думи.

учебен център скоростно учене варна

Пример:

От картинния речник вече знаете:

a Bird – птица; Sing – пея; a Tree – дърво

Свързващата дума: Onна   Ви позволява да съставите изречение.

A bird sings on a tree.

И последно, но много важно – трябва да използвате научените думи в комуникация. Намерете някой, който да разговаря с Вас и да Ви помага. Това може да се случва чрез facebook, skype, viber. Ако имате възможност, посетете страната.

Не се притеснявайте, че ще сбъркате. Никой не е роден научен и има нещо чаровно в човек, който прави първи опити да говори.

КЪМ ЧАСТ 2

Ако искате други подобни лесни техники за учене на чужд език, в това кратко видео на Учебен Център “Скоростно Учене” ще намерите  информация:

 

Учебен Център “Скоростно Учене”

Гр. Варна, бул. “Мария Луиза” №11

Сугестопедия 3 елементарни стъпки към ученето на чужд език. Бързо и забавно!

* Учебен център “Скоростно Учене” е специализиран център за чуждоезиково обучение, използващ най-модерни методи за преподаване. Мнемоника, Сугестопедия, Онлайн платформи

Разберете повече:

Присъствени курсове

Онлайн обучение

 german-to-englishДистанционно обучение – Английски и Немски език -> photo11Всички глаголни времена в Английски език -> memory champПолезни съвети при учене ->

 

Езиков център варна

 

курсове по английски език
курсове по немски език
английски език
он-лайн курсове
дистанционно обучение

езиков център. английски език. немски език. курсове по английски език. курсове по немски език. дистанционно обучение. он-лайн курсове. он-лайн курсове по английски. он-лайн курсове по немски. курсове по английски. курсове по немски. езиков. езиков център варна