Facebook
Menu

Английски език онлайн подготовка за изпити IELTS, FCE, CAE

Онлайн сертификатна подготовка за изпитите IELTS, FCE, CAE

Обучението се провежда чрез видеовръзка с преподавател. Работи се индивидуално или в група от 2ма човека.

Целта на обучението за изпитна подготовка е да Ви помогне да преминете избрания от Вас изпит по възможно най-добрия начин. Курсът се фокусира изцяло върху особеностите на изпита. Ще бъдат разгледани теми, които е най-възможно да се паднат на изпита. Ще се запознаете с особеностите, които изпитващият Ви ще очаква от Вас, за да Ви даде по-висока оценка. Курсът ще Ви запознае с точните похвати за всяка една част от изпита, която ще успее да Ви класира с най-висок резултат.


Прочетете подробно:


First Certificate (FCE)

От тук може да свалите материали за подготовка за FCE

НОВО! Цялостно ръководство за подготовка за Първи Сертикат на Кеймбридж (FCE) Прочетете тук>>

В ръководството ще намерите:

  1. Информация за това какви са компонентите на реалния тест
  2. Примерни материали и обяснения за всеки един от компонентите
  3. Скала на оценяване
  4. Безплатен онлайн тест за компонентите ‘Четене’ и ‘Слушане’
  5. Регистрация за заявка за провеждане на изпитните компоненти ‘Говорене’ и ‘Писане’

The First Certificate in English е световно признат изпит. Степента му на трудност е сравнима със степента на трудност на изпита TOEFL. За разлика от TOEFL, чиято валидност изтича след 2 години от взимането му, валидността на First Certificate (FCE) е за цял живот. За да започнете подготовка за този изпит, е нужно да сте покрили ниво Upper Intermediate по Общоевропейската езикова рамка. Възможно е да започнете да се подготвяте и ако сте с по-ниско ниво, но трябва да имате предвид, че обучението ще отнеме по-дълго време. Покриването на FCE обикновено е достатъчно за позиции като рецепционист в хотел или офис асистент. Също така е първа крачка към покриването на Cambridge English: Advanced (CAE).


Cambridge Advanced (CAE)

Cambridge English: Advanced (CAE), също познат като Certificate in Advanced English (CAE), е международно признат изпит, разработен от Cambridge English Language Assessment. Таргетира ниво C1 по Общоевропейската езикова рамка. Покриването на изпита Ви дава възможност на учите, работите и имигрирате в страни, чието изискване е този изпит. Както и да кандидаствате за по-високи позиции.


IELTS

От тук може да свалите материали за подготовка за IELTS

IELTS е международен стандартизиран изпит по английски език за хора, за които английският език не е майчин. Тестът е под ръководството на Британското посолство и Cambridge English Language Assessment. Провеждането му е стартирало 1989 и е един от най-значимите изпити в световен мащаб. Изпитът се полага основно от ученици, искащи да кандидастват в университети, които го изискват. IELTS не е изпит, които да вземете или да не успеете да преминете. Всеки кандидат ще получи определена оценка. Повечето университети изискват оценка 6.0 (undergraduate) или 6.5 (masters). Ако кандидатсвате дисциплини като право или медицина, изискваната оценка ще е по-висока. Покриването на FCE отговаря на оценка при IELTS 5.5.


Минимални изисквания


Трябва да имате навършени 16 години.

FCE изисква ниво В2 по Общоевропейската езикова рамка

CAE изисква ниво С1 по Общоевропейската езикова рамка или преминат FCE.

IELTS изисква ниво В2 по Общоевропейската езикова рамка

Сертификатна подготовка – IELTS; FCE; CAE цена при индивидуално обучение:  24лв./учебен час

Възможност за двама курсисти, които да учат заедно. В този случай, цената на курсист е 18 лв./учебен час


Графикът на провеждане за онлайн курсове по английски език се съгласува индивидуално с всеки курсист.

За записвания и контакти:

0895 752 725/ 0988 709 705

Обучението е индивидуално или в група от 2ма чрез специализирана онлайн платформа и връзка в реално време с преподавателя.


Запознайте се с Общите условия за провеждане на Онлайн обучение Тук>>

Освен да се запишете по телефона, може да попълните формата за записване и наш консултант ще се свърже с Вас в рамките на следващия работен ден:

Лични данни

 
 
 
 
 

Потвърждение

сертификатна подготовка; FCE; CAE; IELTS; online; онлайн; дистанционно; онлайн обучение; дистанционно обучение; онлайн обучение за изпит по интернет; обучение по интернет; курс по интернет; как да се подготвя за IELTS; как да се подготвя за CAE; как да се подготвя за FCE; първи сертификат; сертификатно обучение cambridge; british council; английски език; английски; сертификат по английски език; сертификатна подготовка по английски език; сертификати на кеймбридж; сертификати на кеймбрич; сертификати по английски език; международни сертификати по английски език