Facebook
Menu

Немски Език Онлайн Обучение. Мнемоничен курс

Немски език Онлайн

с Учебен Център “Скоростно Учене”

Най-добрата методика за усвояване на голям обем от думи, разбираемо поднесена граматика и лесно и безпроблемно проговаряне!


Учете немски език онлайн с най-добрите! Обучението е изцяло индивидуално, чрез видео връзка с преподавателя! Изгледайте видеото, за да разберете каква е методиката на преподаване!Уроците са в реално време във виртуална класна стая с видеовръзка с преподавател. Основен фокус е граматически правилната комуникация на Немски език. Стартира се с кратко, безплатно интервю, целящо определяне нивото на владеене на Немски език и демонстриране на методиката, по която ще учите.
Методиката на преподаване включва мнемоника и сугестопедични елементи и ролеви комуникативни игри. Гъвкав график, съобразен с Вашето свободно време. Ще се забавлявате! Ефективното усвояване на езика трябва да е приятен процес, за да Ви поддържа мотивирани! Каква е методиката>>
Онлайн обучението включва:

♥ Специализиран образователен софтуер, които поддържа всички необходими елементи на реална класна стая – бяла дъска, инструменти за писане, аудио и видеовръзка, чат прозорец. Курсът включва всички елементи на присъственото обучение и е обогатен от интерактивната среда, като всичко се случва от комфорта на Вашия дом.

Сертификат за завършени ниво по CEFR

Безплатен 24/7 достъп до виртуална учебна зона, в която ще разполагате допълнително с:

 

Интерактивни тестове и упражнения към учебната система с възможност за моментална проверка на резултата с верни и грешни отговори.

PDF презентации с уроци по учебната система и проведените уроци.

Библиотека с адаптирани книги в електронен формат за съответното ниво на обучение

♥ Електронен учебник

Безплатна техническа поддръжка – Всеки курсист ще получи линк с видео инструкции за достъп до виртуалната класна стая и до клиентската зона. Също така, жива техническа поддръжка и помощ при провеждане на занятията и работа във виртуалната класна стая, е осигурена от страна на УЦ „Скоростно Учене“.

Ако не сте сигурни кое е Вашето ниво, направете ТЕСТ за определяне на ниво по Немски език


Ние в Учебен Център “Скоростно Учене” правим ученето на Немски език лесно и приятно занимание. Ще изградите лична връзка с преподавателя и ще напредвате точно според темпото, оптимално за Вашето ефективно и бързо усвояване на Немски език. Ние следваме стандартите, заложени в Европейската Езикова Рамка, така че може да сте уверени, че Вашите умения ще са разпознаваеми на интернационално ниво!

Обучението е индивидуално и се осъществява чрез онлайн класна стая с видеовръзка с преподавателя! Без уроци на запис!


-> Индивидуално обучение в график, съобразен с Вашето свободно време:

Пакет от 10 уч.ч. е на цена 25лв./уч.ч.

Пакет от 25 уч.ч. е на цена 23лв./уч.ч.

Пакет от 40 уч.ч. е на цена 22лв./уч.ч.

Учебният център предлага и онлайн курс по Английски език. Прочетете подробно…

sgsfgsЗа записвания и контакти:

Учебен Център “Скоростно Учене” 0988 720 070/ 0895 752 725/ 0988 709 705

Ако не сте сигурни кое е Вашето ниво, направете ТЕСТ за определяне на ниво


Запознайте се с Общите условия за провеждане на Онлайн обучение Тук>>


Освен да се запишете по телефона, може да попълните формата за записване и наш консултант ще се свърже с Вас в рамките на следващия работен ден:

ВАЖНО! Какъв е методът на преподаване в Учебен Център “Скоростно учене?-НАУЧЕТЕ ПОДРОБНО ТУК…

ОНЛАЙН КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК. ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК, ДИСТАНЦИОНЕН КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК, 

online course in English language. Onlain kurs po angliiski ezik. distancionno obuchenie po angliiski ezik. angliiski ezik online. angliiski ezik onlain

Английски език онлайн. Онлайн курс по английски език