Facebook
Menu

Интензивен Летен курс по Английски език за деца в 3ти и 4ти клас

Учебен Център “Скоростно Учене”

 Ви кани във вълшебния свят на Английски език за деца от 3ти до 4ти клас

Английси език за деца учебен център скоростно ученеОбучението е интерактивно, под форма на приказка, включваща песни, танци, игри, смях и рисуване.
Новият материал се поднася артистично от преподавателя с помощта на мнемотехники (техники за подобряване на паметта) и чрез интерактивни игри. По този начин децата успяват да запомнят много по-лесно. След което материалът се „разработва”, като целта е децата да го „съпреживеят”. Включени са много ролеви игри и песни, чрез които се учи в една ненатоварваща среда.

Какво е мнемоника?-прочетете статията Сугестопедия 

Забелязали сте, че децата прекарват много време на телефона или таблета? Ние сме се погрижили да ги включим в учебния процес, за да могат да са полезен инструмент при усвояване на новите думи. Децата ще имат за задача да учат чрез различни онлайн “игри”, чиято цел е да минат по-горно ниво, ако са успели да научат новите думи. Родителите ще имат достъп и до онлайн точкова система, чрез която да следят представянето на децата си.

Ще бъде преподаден и методът на мисловните карти, разработен от Тони Бюзан – човекът, с обявен най-висок креативен Коефициент на интелигентност в света, член на МЕНСА и редактор на периодичното им издание. Преподавател и автор на поредица от книги за ускорено учене, подобряване на паметта и решаване на различни структурни проблеми. Активно организира състезания по памет. Бизнес и политически съветник.http://www.tonybuzan.com/

Цялостната идея на Учебен Център “Скоростно Учене” за учебния процес е улеснено възприемане на голям обем от информация за много по-кратко време, в сравнение със стандартния начин на преподаване.

Водени от принцеса Sunny и феята Anna , децата влизат в една приказка без край, изпълнена с приключения, смях, песни, танци, подреждане на граматически пъзели, рисувателни проекти и забавни диалози, пантомими.
В разгръщането на приказката, децата ще имат възможност да участват в поставени ситуации, избирайки си житейска роля. От тази позиция, те ще научат основните дейности, съответстващи на различни професии.

Интегрирани видео клипове и песни, обвързани с употребата на новите думи и вече заучените ситуации.

Децата участват активно в процеса. Всеки ден започва с преговор, като старите теми се комбинират и надграждат с новия материал. Този подход осигурява целенасочено обогатяване на лексиката.

английски език за деца учебен център скоростно учене

Всяко дете ще получи учебник и работни материали.

Курс – Английски език за деца


Начало

  1. Група, която се провежда от понеделник до петък стартира на 12.08.2019г.  Часове на провеждане от 13:00 до 15:00ч.
  2. Край: 29.08.2019г. – хорариум – 42 уч.ч – (14 дена)

Цена 187 лв.

Всяко дете ще получи сертификат.

Групите са малки – до 6 деца

Групите са активни до запълване на бройката.

За записвания и контакти:

Учебен Център “Скоростно Учене”

info@acc-learn.com

0988 720 070/0895 752 725/0988 709 705

Адрес: гр. Варна, бул. Мария Луиза №11

Освен по телефон, може да се запишете и като попълните резервационната форма

  1. В рамките на 5 дена след записване на детето се заплаща капаро за запазване на мястото, което е в размер на 20лв. Капарото се приспада от общата стойност на курса. Капарото се заплаща на място в офиса ни на адрес: гр. Варна, бул. Мария Луиза 11 или по банков път.

Запишете се сега! Детски интензивни курсове по Английски език

 

Потвърждение


Разгледайте и останалите детски летни курсове по Английски, Немски и Български език

Разгледайте и курсовете за възрастни: График

Езиков център варна

 

курсове по английски език
курсове по немски език
английски език
он-лайн курсове
дистанционно обучение

езиков център. английски език. немски език. курсове по английски език. курсове по немски език. дистанционно обучение. он-лайн курсове. он-лайн курсове по английски. он-лайн курсове по немски. курсове по английски. курсове по немски.