Facebook
Menu

Каква е методиката на преподаване?

Методът Скоростно Учене съчетава – мнемоника>>, сугестопедия>>, дигитални образователни инструменти и опитни преподаватели, за да създаде учебен процес от ново поколение. С нас се учи лесно, приятно и бързо! Благодарение на комуникативния подход, курсистите ни проговарят с лекота и увереност! Заповядайте да се уверите сами!

 

Представете си сега, че можете да учите много по-бързо от колкото някога дори сте подозирали. Изгледайте тези видеа за повече подробности:

 

♥ Всички наши курсове са базирани на мнемониката. Учим леко и приятно, почти като на игра, но и концентрирано! Резултатите винаги са много добри, водещи до безпроблемно и леко проговаряне на езика!

♥ Езиковите курсове, които предлагаме са:

Всички наши курсове се предлагат с безплатно определяне на нивото. Обадете сега, за да запазите час: 0895 752 725 или направете Онлайн тест – Английски език Онлайн тест – Немски език

Скоростно Учене е учебен център с мисия – Да дадем възможност на всеки, който иска да помни дълготрайно и най-сложната информация, да го прави с лекота, бързо и като на игра! Това е възможно благодарение на Мнемониката (наука, изследваща начина, по който мозъкът помни) и да намери “ключетата”, с които да улесни този процес.