Facebook
Menu

Френски език за деца до 3 клас

К

аним Ви във вълшебния свят на Френския език за деца до 3 клас.

french  Обучението в Учебен Център “Скоростно Учене” е интерактивно, под форма на приказка, която включва песни, танци, игри, смях и рисуване. Преподаването е допълнено от методите на мнемониката и мисловните карти.
Новият материал се поднася артистично от преподавателя на тематично подбран музикален фон.  Включени са много ролеви игри и песни, чрез които се учи с лекота в ненатоварваща среда.

 Ще бъде използван методът на мисловните карти, разработен от Тони Бюзан – човекът с регистриран най-висок креативен Коефициент на интелигентност в света, член на МЕНСА и редактор на периодичното издание на тази организация, преподавател и автор на поредица от книги за ускорено учене, подобряване на паметта и решаване на различни структурни проблеми, активен организатор на състезания по памет, бизнес и политически съветник.
http://www.tonybuzan.com/

Цялостната идея на учебния процес е улеснено възприемане на голям обем от информация за много по-кратко време в сравнение със стандартния начин на преподаване.

Какви знания ще придобие Вашето дете?
Познаване на азбуката;
Разбиране за различните професии;
Имена на животни, хора и предмети;
Геометрични фигури, цифри и действия;
Познания за цветовете;
Представяне на календара;
Развитие на уменията за слушане с разбиране и говорене на френски език.

Как Вашето дете ще придобие тези знания?
Децата влизат в една приказка без край, изпълнена с приключения, смях, песни, танци, подреждане на граматически пъзели, рисувателни проекти, забавни диалози и пантомими. Изобразявайки думи чрез картинки и тяхното оцветяване, те придобиват визуално-образна представа за техния смисъл и ги научават по-лесно, активирайки двигателната си памет.
В хода на приказката децата ще имат възможност да участват в разнообразни ситуации, в които ще избират своя житейска роля. От тази позиция те ще научат основните дейности, съответстващи на различните професии. В работата с децата ще бъдат включени видео клипове и песни, свързани с употребата на новите думи и вече заучените ситуации.

Ще посетим ресторант, сладкарница, игрална площадка, ще се спускаме със ски в планината, ще плуваме в басейна и морето и др.
Ще се разходим из стаите на голяма къща, след което ще поиграем на двора и тавана. Ще си приготвим вкусно барбекю и ще поканим приятелите си на рожден ден.

Децата участват активно в процеса. Всеки ден започва с преговор, като старите теми се комбинират и надграждат с новия материал. Този подход осигурява целенасочено обогатяване на лексиката.

Всяко дете ще получи папка с всички работни материали.

Курсът започва на 06.06.2016г. (20 дни). Събота и неделя са дни за почивка.

Часове на провеждане:

от  14:15 до 15:45 ч.

Цена 167 лв. с включен учебник и сертификат

Групите са малки – до 6 деца

Срокът за записване е до 01.06. Групите са активни до запълване на бройката.

За записвания и контакти:

Учебен Център “Скоростно Учене”

0988 720 070; 0895 752 725; 0988 709 705

info@acc-learn.com

Адрес: гр. Варна, бул. “Мария Луиза” 11

Езиков център варна

курсове по английски език
курсове по немски език
английски език
он-лайн курсове
дистанционно обучение

езиков център. английски език. немски език. курсове по английски език. курсове по немски език. дистанционно обучение. он-лайн курсове. он-лайн курсове по английски. он-лайн курсове по немски. курсове по английски. курсове по немски. езиков. езиков център варна. иновативен. ученето на чужди езици. ускорени езикови курсове