Facebook
Menu

Заявка за устно определяне на ниво по Английски език

Заявка за устно определяне на ниво по Английски език


Устното определяне на Вашето ниво по Английски език прецизира нивото, което сте постигнали на граматическия тест. То Ви дава възможност да получите реална обратна връзка как се справяте в разговор на езика от професионален преподавател.


Освен да определи с точност нивото Ви, след приключване на теста, може да получите сертификат, удостовряващ текущото Ви ниво на владеене на езика по Европейската Езикова Рамка.

За да направите заявка,

  1. Обадете се на тел. 0895 752 725 или Попълнете регистрационната форма по-долу и в рамките на следващия работен ден, наш администратор ще се свърже с Вас за уточняване на ден и час, в които ще се проведе определянето на ниво Ви.
  2. Ще получите имейл с персонален линк за достъп. В имейла ще бъдат посочени и банкови реквизити, на които преди насрочения ден и час да преведете таксата от 69лв., включваща както самия тест, така и сертификата за владеене на съответното ниво, който се издава след него.
  3. Сертификатът Ви ще е готов в рамките на 5 работни дни след определяне на нивото Ви.


Ако след теста, пожелаете да се включите в някой от нашите индивидуални курсове, таксата за устното определяне на ниво ще бъде приспадната от стойността на общия пакет с учебни часове, който изберете. За да се запознаете с всички подробности, свързани с индивидуалното обучение кликнете тук >>

Желаем Ви успех!


Заявка за устно определяне на ниво по Английски език

Лични данни

 
 
 

Потвърждение